Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Anaokulu
MURATBEY MAH. 3536 SK. TORBALI TİCARET ODASI 80.YIL İ.Ö.O BLOK NO 4 TORBALI / İZMİR

VİZYON

Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; donanımlı fiziki mekânlarıyla en üst düzeyde akademik başarı sağlayan; girişken, sorgulayıcı, mutlu bireyler yetiştiren, seçkin okullardan biri olarak çağdaş eğitim dünyasında yer edinmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizi, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanan, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, değişim ve gelişmelere açık, milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, çağdaş, olaylara çok yönlü, ön yargısız ve tarafsız bakabilen, demokrat, toplumda etkili ve nitelikli fertler olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili

İkili

Sabah Grubu 08:15 - 13:15 Öğlen grubu 13:30 - 18:30

İl merkezinden 45 km uzaklıkta. İlçe merkezinde.

4 ve 5 yaş öğrencileri gruplarının anaokulu eğitimleri verilmektedir.